Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2008 12:41 - Италианска Афера
Автор: stasislav Категория: Тя и той   
Прочетен: 3555 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 17.02.2008 15:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Нервно сменяше каналите на телевизора с трескаво темпо, както млад автомобилен състезател търси местенце да съкрати времето си за обиколка. Беше поредната му самотна вечер, която прекарваше пред това чудо на техниката наречено със странното име “Телевизионен приемник”. Скуката му дойде в повече, облече любимия си анцуг, купен с последните останали му пари от “Адидас”. Беше решил да отиде да потренира въпреки, че минаваше полунощ. Обичаше да бъде сам, да тунингова тялото си и да размишлява за нещата, които му се случваха. Тренираше както обикновено, но всичко му се струваше трудно, неприятно и някак си тягостно. “Дали ако не я бях срещнал, живота ми щеше да е друг”, тази мисъл се стрелкаше из съзнанието му, както светулка проблясва в тъмната нощ.

Името му беше Гергин, започна нова работа като Фронт Офис Мениджър. От фирмата го бяха изпратили на обучение в Италия -  страната която диктуваше, не само модата в дрехите, но и модата в колите. Отиде по-превъзбуден от всякога и попиваше всяка красива гледка, всеки жест и особености на тази страна. Не знаеше дали ще му се отдаде друга възможност, затова бе решил да опита от всичко по много. Времето летеше неимоверно бързо и двете седмици, които прекара там му се сториха като един дъх, които току що си бе поел. Последната вечер бяха излезли за да се сбогува с приятелите, с които се бе сближил докато стажуваше. Отидоха на един бар, пиеха и се веселяха все едно времето беше спряло. И наистина като я видя се прехвърли в друго измерение. Той беше сам, музиката беше спряла, а тя стоеше пред него облечена в прелестна червена рокля с бели мъниста, събирани от най-красивите заливи на Средиземно море. Фигурата и беше слаба, дори кокалеста, но излъчваше толкова сексапил, че дори цялата история на Плейбой бледнееше пред нейната красота. Устните й бяха тънки, скулите изпъкнали, а очите се стрелкаха толкова палаво – дори и Дон Жуан не би устоял на този зелен пленителен океан, който беше побран в тях. Чейнето на нашия герой висеше до земята, но той си мислеше единствено за това, как да я заговори и как да й обясни, че за него вече нищо друго не съществува, освен нея. Беше стъписан, когато тя му намигна, усмихна се и тръгна към него с такава грациозна стъпка, която Наоми Кембъл би имала желание да усвои. Гергин беше замръзнал и пребледнял като гипсова скулптура, а една издайническа капка пот по челото му  подсказа, че е доста притеснен. Тя веднага усети слабостта на своята жертва и атакува без да се замисли за секунда. “Нещо против да потанцуваме?” Герго изпи уискито си на екс и прие поканата. Телата им се сляха едно в друго, затанцуваха страстно като Ума Търман и Джон Траволта  в “Криминале”.  Опитваше се да прецени дали това, което му се случва, не е поредната лоша шега на алкохола или просто най-красивия момент в живота му. Следващото, което помнеше беше будилника на алармата и тъжния път към дома. Сега седеше посреднощ сам, тренираше и все още мислеше за нея. Красивата италиянка, която му открадна сърцето и която не знаеше дали ще види някога отново. Депресията започваше да го обладава, когато телефонът му иззвъня. Гергин изтръпна, защото номера беше италиански, а отсреща нежен женски глас, му прошепна “Бонджорно, имате неплатена сметка в хотела”



Тагове:   афера,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - mnogo filmi gledash
16.02.2008 15:07
mnogo filmi gledash
цитирай
2. анонимен - nqkoi
18.02.2008 21:22
mn gotino stava6 za pisatel
цитирай
3. анонимен - :)
19.02.2008 21:40
Hei,strahotno.Imam podobna istinska istoriq,no toi nikoga ne mi pozvani,takiva sa italqncite i italqnkite:)
цитирай
4. memyselfandi - a lady
21.02.2008 17:26
Da ne bi Gergin da si ti:)
Istoriikata ti e otpuskashta, stava da se poblikuva v nqkoe jensko spisaniice:)
Samo molq te kato pishesh dopitvai se do dostoverni iztochnici.Vseizvesto e, che slabi ( a kavo ostava za kokalesti) italianki nqma!
цитирай
5. stasislav - memyselfandi - благодаря ти за х...
21.02.2008 21:26
memyselfandi - благодаря ти за хубавото мнение:) От достоверен инзточник съм се допитал(моите очи) има доста сицилианки, които са слаби и кокалести, а и по мнение на Джон Гришъм и в Болоня също не са дебеланки:) хихихи
цитирай
6. анонимен - jensko spisanie li?
22.02.2008 16:03
trqbva da bude malko po-rozovo i nerealno,za da zainrtriguva zabludenite dami,koito o4akvat sledvashtata glava ot lubimoto si lubovno roman4e,skrito v noviq broi na spisanieto.
цитирай
7. анонимен - въй, въй
01.07.2009 19:37
Направо нИ мога да повярвам...браво, Стънки :)... не съм очаквала един ден да пропишеш, ама много ми хареса :) вземи напиши нещо ново деее :) айде продължавам да чета другите :) Браво :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stasislav
Категория: Тя и той
Прочетен: 51292
Постинги: 10
Коментари: 39
Гласове: 132
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031